NOLA VÆG

Beskrivelse:
Design: Morten Flensted

Nola Væg er en smuk væglampe, som forener form og funktion på fineste vis. Det minimalistiske design og de indbydende kurver udstråler enkelthed og tidløs elegance.

Nola Væg er produceret i gedigne materialer. Lampehovedet er fremstillet i aluminium og formgivet ved hjælp af klassiske metaloptrykteknikker. Staget er fremstillet i stål. Nola fås i hvid og sort med matchende tekstilledning samt kipled i rå, børstet messing, som patinerer smukt over tid.

Nola serien er designet til 230V-GU10 LED lyskilder. Disse findes i utallige varianter og giver derfor mange valgmuligheder i relation til lysets styrke, spredning og farve. Dette sikrer fleksibilitet og optimalt lys.

Nola væg er velegnet som sengelampe eller læselampe bag sofaen og passer smukt ind i det klassiske såvel som moderne hjem. Lyset kan retningsbestemmes og afbryderen er placeret på vægdåsen for let og intuitiv betjening.

Nola Væg er en del af Nola familien, som også inkluderer en matchende bordlampe og en pendel.

Produceret i Danmark.

Teknisk:
Materialer: Pulverlakeret, optrykt aluminium og stål, rå messing og tekstil ledning. På forespørgsel: Uden ledning til skjult installation (hardwired).
Dimensioner (cm): h20,5 x d22. Skærm: ø 8,8 cm.
Lyskilde: 230V-GU10, max 10W LED.
Farver: Hvid eller sort med kipled i rå børstet messing.
Tekniske specifikationer

Farver:

Inspiration:

Matchende modeller: